Οι καλύτεροι μάγειρες της Θεσσαλονίκης μαγειρεύουν για τον Γαστρονόμο.
Φρούτα και λαχανικά που καλλιεργούνται αυτή την περίοδο υπαίθρια στη χώρα μας.
Μια συνταγή - έμβλημα για το κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι μας.
Στη νέα στήλη της στο Foodie Guide, η Νένα Δημητρίου δοκιμάζει και προτείνει εστιατόρια, street food, κοκτέιλ και... τυρόπιτες, οτιδήποτε έχει σχέση δηλαδή με το φαγητό και θεωρεί ότι αξίζει να μας το γνωρίσει.
Για τα οινοποιεία και το καλό φαγητό, για την κοντινή εκδρομή στις Πρέσπες.