Στους γευστικούς της δρόμους της ορεινής Χαλκιδικής.
Γκερεμέζι, κατσούλες και πέστο φιστικιού Ιδιαίτερα προϊόντα, μπαρ στεγασμένα σε καποδιστριακά κτίρια και ψαροταβέρνες πάνω στο κύμα, στο νησιωτικό προάστιο των Αθηνών.
Που αλλού η κουζίνα είναι εξίσου μεγάλη με τη σάλα?
Κρασί, spirits, γεύσεις και τέχνη στην ολλανδική πρωτεύουσα.
Τα μοσχάτα κρασιά αποτελούν την έμπνευση για αρκετά μοναδικά κοκτέιλ.
Μαστίχα, αμυγδαλόπαστα και λουκούμι βάζουν τη σφραγίδα τους στα κυκλαδίτικα ποτά. Ιδού 8 μπαρ για να τα απολαύσετε
Πανεύκολο γιαουρτοσοκολατένιο γλυκό. Το μόνο δύσκολο είναι η αναμονή μέχρι να το απολαύσετε!