Συναντήσαμε τον Κώστα Διαμάντη, ιδιοκτήτη της ιστορικής ταβέρνας των Πετραλώνων, που συνεχίζει να μαγειρεύει αυθεντική ελληνική κουζίνα.
Με μια χούφτα βλίτα, 2 - 3 ντομάτες και λίγο τυρί φτιάχνουμε μια καλοκαιρινή ομελέτα απ’ τις λίγες.
Το σεβρ είναι μαλακό κατσικίσιο τυρί εκ Γαλλίας, με ξεχωριστή γεύση - το βρίσκουμε σε καλά τυροπωλεία και ορισμένα μεγάλα σούπερ μάρκετ. Ελληνικό σεβρ βρίσκουμε από το τυροκομείο Μετσόβου και τον Ιναχο (σε ορισμένα σούπερ μάρκετ και...
Για τις ημέρες που δεν μπορείς να περιμένεις ούτε 10΄ για να φας...
Ένα νέο wine bar προσφέρει κρασιά από τον ελληνικό αμπελώνα.