Πανεύκολο γιαουρτοσοκολατένιο γλυκό. Το μόνο δύσκολο είναι η αναμονή μέχρι να το απολαύσετε!
Δροσερό γιαουρτογλυκό για τις απογευματινές μας λιγούρες.
Η Ελληνική Γαστρονομία, στα... φόρτε της!
Ένα από τα πρώτα μούλτι έθνικ εστιατόρια της Αθήνας, που σερβίρει αυθεντικά πιάτα σε «αποικιακή» ατμόσφαιρα.
Όταν η ελληνική κουζίνα αγγίζει την τελειότητα.
Μους ή αλλιώς φράουλα αφρός στο ποτήρι.
O τίτλος που απένειμε ο βασιλιάς του Βελγίου στον Κωνσταντίνο Ερίνκογλου είναι Ιππότης της τάξεως του Λεοπόλδου Β’ και τον κέρδισε, όχι με το σπαθί του, αλλά με την ελληνική κουζίνα.