Δεκάδες οι τρόποι για να αξιοποιήσουμε την ξεχωριστή γλύκα του καλοκαιρινο-φθινοπωρινού φρούτου στα μαγειρέματά μας.
Πικάντικη η γέμιση, αφράτο και μυρωδάτο το μείγμα του κιμά, «εξισορροπιστική» η σος μουστάρδας. Ενα ρολό-αποκάλυψη.
Γίναμε «ορειβάτες» και σκαρφαλώσαμε στην κορφή της γεύσης.
Ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο και ζυμαρικά της αρεσκείας μας έτοιμα σε λιγότερο από μισή ώρα. Για περισσότερες γρήγορες και καλοκαιρινές συνταγές αναζητήστε τον «Γ» Αυγούστου στις 13/08.
Τα μυρωδικά της συνταγής είναι μπόλικα και κάνουν καλή δουλειά.
Σαρδέλες στην κατσαρόλα με πλούσιο άρωμα και περισσή γεύση.
Ο Αστέριος Κουστούδης μας ετοίμασε μια διαφορετική «μακαρονάδα» με pasta κολοκυθιού!
Πλούσιο φαγητό που θα χορτάσει ολόκληρη η οικογένεια.