Για να διατηρήσουν το σχήμα τους και να μην αποβάλουν τη βλέννα τους κατά το μαγείρεμα, αφού τις καθαρίσουμε, τις βάζουμε σε ένα ταψάκι, τις ραντίζουμε με λίγο ξίδι και τις αφήνουμε στον ήλιο για περίπου 2 ώρες. Στα αστικά κέντρα, όπου ο καθαρός...
Σπιτικό φαγητό σε προσιτές τιμές σε ένα ήσυχο και δροσερό σοκάκι της Ερμούπολης.
Με ένα μικρό, κοφτερό μαχαίρι ξεφλουδίζουμε περιμετρικά το κοτσανάκι τους, αφήνοντας έναν κώνο και φροντίζοντας να μην ανοίξουμε τρύπα προς το εσωτερικό ώστε να μην ξεχυθούν τα σπόρια στο μαγείρεμα.