Τελικά, το νοστιμότερο μπέργκερ δεν είναι από μοσχάρι. Δοκιμάστε την ευφάνταστη veggie εκδοχή με ανοιξιάτικα λαχανικά που μας προτείνει ο σεφ και θα μας θυμηθείτε.
Η λαχανοσαλάτα μέσα στο μπιφτέκι είναι μια ευχάριστη έκπληξη για τον ουρανίσκο μας.
Το σωστό πανάρισμα και η ιδανική αναλογία γέμισης είναι τα δύο μυστικά της συνταγής.
Ένα ιστορικό εστιατόριο με σταθερούς θαμώνες εργαζόμενους και κατοίκους του κέντρου.
Μπιφτέκια γεμιστά, νηστεία, 25η Μαρτίου, μαγειρέματα με φάβα, δημιουργία με πατάτες, κρέπες γλυκές κι άλλα νόστιμα στον Γαστρονόμο το Σάββατο με την Καθημερινή.