Δοκιμάσαμε περισσότερα από σαράντα και καταλήξαμε στα ακόλουθα.
Καλό είναι να αγοράζουμε τα μπαχαρικά ολόκληρα και όχι σε σκόνη, για να πάρουμε καλύτερα τα αρώματά τους. Επειδή το μπαχάρι, όπως κι άλλα της κατηγορίας, δεν μπαίνει σε όλες τις συνταγές άκοπο ή θα πρέπει πριν από το σερβίρισμα να το αφαιρέσουμε,...
Η ξιδάτη σάλτσα που δημιουργείται όταν εξατμιστούν τα υγρά του ψησίματος είναι ο τέλειος επίλογος της μαγειρικής.
Τι μπορεί να κάνει ο βασιλιάς της κρύας Βουργουνδίας στην καυτή Ελλάδα; Η ομάδα του «Οινοχόου» δοκιμάζει 7 Pinot Noir για να βρει την απάντηση.
Ανακαλύπτουμε την αρχαιότερη «Wine Country» της Ευρώπης, την πατρίδα του Αγιωργίτικου.
Διαλέγουμε φιλέτο από στήθος ή, προτιμότερο, από μπούτι κοτόπουλου που είναι πιο ζουμερό. Αν θέλουμε χοιρινό, ζητάμε ένα τρυφερό κομμάτι, χωρίς κόκαλο (από λαιμό, σπάλα, κιλότο ή πανσέτα). Το κρέας πρέπει να είναι κομμένο σε μικρά κομμάτια, κόντρα...
8 χρονιές Βιδιανό-Πλυτό από το Κτήμα Ρους αποδεικνύουν την αντοχή στο χρόνο και των λευκών κρασιών.