Προσφιλής όσο λίγα πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση, ευφυής, με υπέροχο χιούμορ, ο Φώτης Σεργουλόπουλος μοιράζεται μαζί μας τις γαστρονομικές του συνήθειες.
Τα αγαπημένα όλων ζυμαρικά γίνονται πλούσια σαλατογεύματα μαζί με λαχανικά εποχής, ελαφριές σος, τυριά αλλά και θαλασσινά.
Σε μισή ώρα τρώμε δροσερή μακαρονοσαλάτα με τόνο.
Ο ξενώνας «Κτήμα Λεμονιές» της οικογένειας Γρυπάρη στην Ανδρο είναι ένας μικρός παράδεισος χαμένος στη βλάστηση.
Το απάκι είναι εξαιρετικός μεζές της ορεινής κυρίως Κρήτης, που συνοδεύεται έξοχα με παγωμένη μπίρα.