Ετοιμάζουμε και μια απλή ντοματοσαλάτα και απολαμβάνουμε.
Γκουρμέ πίτσα στα γρήγορα.
Ακόμη μία συνταγή από το επετειακό τεύχος Αυγούστου με τα καλύτερά μας.
Με λίγα υλικά φτιάχνουμε στο πι και φι μια λαχταριστή καλοκαιρινή ντοματόσουπα.
Βολτάρουμε στη λαϊκή και διαλέγουμε τα καλύτερα ζαρζαβατικά για τα μαγειρέματά μας.
Συνοδεύουμε με αυγά βραστά και φρυγανισμένο ψωμί.
Η Κυριακή Βασσάλου, editor του περιοδικού Ταξίδια της Καθημερινής, επιλέγει τα αγαπημένα της μέρη για φαγητό στο μακρινό νησί των Δωδεκανήσων.
Αν δεν σας αρέσει η γραβιέρα μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο τυρί με λιγότερα λιπαρά. Η γεύση θα είναι διαφορετική αλλά το τυρί θα «δέσει» την στραπατσάδα.