Δοκιμάσαμε περισσότερα από σαράντα και καταλήξαμε στα ακόλουθα.
Η νοστιμιά του πιάτου θα μας κάνει να ξεχάσουμε την όποια απορία περί ονοματοδοσίας.
Σάλτσα από καραμέλα ξιδιού (καλά διαβάσατε) που όμοιά της δεν έχετε δοκιμάσει. Στον «Γ» Οκτωβρίου θα βρείτε ολόκληρο το γιορτινό μενού από τον Χριστόφορο Πέσκια.
Μια μπριζόλα βάρους περίπου 200 γρ. και πάχους 1,5 - 2 εκ. θα υπολογίζουμε πως χρειάζεται περίπου 12 - 15 λεπτά ψήσιμο σε μέτρια φωτιά. Στην αρχή χρειάζεται πολύ δυνατή φωτιά. Πριν τις βάλουμε μέσα, ελέγχουμε αν το σκεύος έχει κάψει καλά. Αν πρόκειται...
Το κόκαλο δυσχεραίνει το ψήσιμο, αλλά δίνει νοστιμιά Μαγειρεύοντας τις μπριζόλες με το κόκαλο, το φαγητό γίνεται νοστιμότερο. Ωστόσο, μπορούμε να ζητήσουμε από τον κρεοπώλη να το αφαιρέσει από την μπριζόλα, ώστε να εξασφαλίσουμε το ψήσιμο ακόμη...