Μια γρήγορη τηγανιά με μπόλικες πιπεριές που δίνουν πλούσια γεύση και αρώματα στο κρέας. Μπορείτε να τη συνοδέψετε με τηγανητές πατάτες ή πιλαφάκι.
Προσφιλής όσο λίγα πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση, ευφυής, με υπέροχο χιούμορ, ο Φώτης Σεργουλόπουλος μοιράζεται μαζί μας τις γαστρονομικές του συνήθειες.
Πεντανόστιμο μπέργκερ με κιμά κόκορα πο ταιριάζει υπέροχα με μια παγωμένη μπίρα.
Ιταλικά στον κήπο.
Δίνουμε φρεσκάδα και τόνο πικάντικο στο θεσσαλικό και κυκλαδίτικο πιλάφι, προσθέτοντας ωμό λάδι και ψιλοκομμένα, φρέσκα μυρωδικά στο τέλος.
Μέσα σε μισή ώρα έχετε ετοιμάσει το πιο νόστιμο ψητό ψάρι.
Υλικά(για 4 άτομα): 1½ φλιτζάνι ψαχνό από το υπόλοιπο βραστό ή ψητό κοτόπουλο, κομμένο σε μικρά κομμάτια, 2 μεσαίου μεγέθους κρεμμύδια, ψιλοκομμένα, 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, 250 γρ. ρύζι μπασμάτι ή κίτρινο μακρύκοκκο, 1 μέτριο καρότο, τριμμένο στη...
Ψητό χταποδάκι στο φούρνο. Με τα υγρά που θα βγάλει στο ταψί και συμπληρώνοντας λίγο κρασί και ζωμό μπορούμε να φτιάξουμε ένα πιλάφι.