Χρόνο με το χρόνο αποδεικνύει ότι διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που προσδίδουν σε ένα κρασί τη στόφα του εξαιρετικού.
Μια spicy «μαρμελάδα» ιδανική για ψητά κρέατα ή φρυγανισμένο ψωμί.
Το εξαιρετικής νοστιμιάς πουλερικό σε μια σπέσιαλ εκδοχή.
Μια επιλογή από αλλαντικά εξαιρετικής νοστιμιάς για μερακλήδες.
«Η συνήθεια να γεμίζουν ένα πουλερικό και να το μαγειρεύουν κρατάει από την αρχαία Ελλάδα. Ο Αθήναιος μιλάει σε κάποιο σημείο για χήνα γεμιστή με φιστίκια»... γράφει ο Γιάννης Λεμονής.
Τσάτνεϊ χωρίς να ανάψουμε το μάτι της κουζίνας; Κι όμως γίνεται.