Τυπικά πελοποννησιακά υλικά (χοιρινό, πορτοκάλι, κυδώνια) παντρεύονται σε αυτή την εντυπωσιακή στην όψη και τη γεύση συνταγή.
Γιορτινές γεύσεις, πλούσιο τραπέζι με απλά, προσιτά υλικά. Είναι τέλειος ο Γαστρονόμος αυτής της Κυριακής, λέμε!
Ταξιδέψαμε στην Τήνο όπου ο μάγειρας Αντώνης Γκιων, του εστιατορίου «Ταρσανάς», μας «σύστησε» το αγαπημένο πιάτο των παιδικών του χρόνων.
Σπέσιαλ τηγανητές πατάτες στο.. φούρνο!
Ένα σάντουιτς της στιγμής, πλούσιο σε πρωτεϊνες, που σε χορταίνει. Ιδανικό σνακ για τις ώρες που εργάζεσαι.
Ένα θρεπτικό γεύμα της στιγμής, για τις μέρες που δεν υπάρχει χρόνος για μαγείρεμα!