Κηπευτικά, φρούτα, ψάρια και θαλασσινά που είναι τώρα στα καλύτερά τους.
Κανένα ηθικά παραγόμενο βρώσιμο υλικό δεν είναι ντροπή. Αρκεί να ακούγεται καθαρά τ’ όνομά του, να είναι σαφής η καταγωγή και η διαδρομή του.
Υπάρχει ελάχιστο επιτρεπόμενο μέγεθος για κάθε είδος ψαριού και καλό είναι να το σεβόμαστε και να μην τρώμε μικρότερα ψάρια.
Γρήγορη και άκρως ανοιξιάτικη μακαρονάδα που... δεν θα τη χορταίνεις!
Τα κλισέ επιβάλλουν: κόκκινα κρασιά με το κρέας, λευκά κρασιά με το ψάρι, κόκκινα κρασιά με τα τυριά. Ομως τα κλισέ πρέπει να ανατρέπονται στο όνομα της αναζήτησης νέων γευστικών εμπειριών.
Συνοδεύουμε με μια πατατοσαλάτα με ντομάτα και ξερό κρεμμύδι.