Κροκέτες μπακαλιάρου, αλιάδα αλλά και πρωτότυπες συνταγές μαζί με μυστικά για το ξαλμύρισμα του ιχθύος.
Μαγειρευτά, πίτες, κεφτεδάκια, μπακαλιάρος σκορδαλιά και άλλοι μεζέδες σε μια ταβέρνα με ιστορία ενός αιώνα.
Ένα μοντέρνο παραθαλάσσιο εστιατόριο στην Πάτμο προσφέρει ένα γευστικό ταξίδι στην Ελλάδα, με όχημα την ευρεία ποικιλία των παραδοσιακών προϊόντων που χρησιμοποιεί.
Στην καλοκαιρινή αυλή της «Θάλειας» οι γεύσεις και οι μυρωδιές σε περιτριγυρίζουν υπέροχα.
Ο τηγανητός μπακαλιάρος δεν είναι μονόδρομος για το τραπέζι του Ευαγγελισμού. Ιδού κάτι διαφορετικό διά χειρός Εύης Βουτσινά.
Για ψιλόψαρα και μεζεδάκια. Μια μικρή ψαροταβέρνα στον Ταύρο με καλό τηγάνι.
Θαλασσινοί μεζέδες και ψάρια, ούζο και τσίπουρο, τιμές φιλικές. Πάμε Γλυφάδα;
Τα ταπεινά βλίτα μπορούν στα χέρια άξιων μαγείρων να γίνουν ένας ακόμη πρεσβευτής μιας μεσογειακής μαγειρικής κουλτούρας, που χωρίς ξιπασιά τιμά την τροφή και τον άνθρωπο.