Στο «Γ» που κυκλοφορεί στις 13/08 θα βρείτε μεζεδάκια για να συνοδέψετε τα καλοκαιρινά απογεύματα σας.
Μετά το μπάνιο, επιλέγουμε πού θα καθίσουμε για ψαράκι και θαλασσινά: στον Μαραθώνα, στη Νέα Μάκρη, στη Λούτσα, στον Ωρωπό και στο Λαύριο.
Το αγαπημένο όλων θαλασσινό σε μια απολαυστική, εξωτική συνταγή.
Πίτα της ανάγκης, η ελληνική cucina povera στα καλύτερά της. Χυλός με αλεύρι, αυγά, γάλα, γιαούρτι και ελάχιστο τυρί. Η σεφ την απογειώνει με μέλι και ξύσμα.
Μια γρήγορη και πρωτότυπη λύση για τους φίλους που ήρθαν απρόσμενα αλλά και για το οικογενειακό τραπέζι.
Εξαιρετικό ντιπ για να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια του γεύματος.
Δε θα σας φτάσουν όλα τα κριτσίνια του κόσμου για να απολαύσετε το συγκεκριμένο ντιπ.