
H Αμερικανίδα μαγείρισσα που μύησε τους ομοεθνείς της στα μυστικά της γαλλικής κουζίνας οφείλει μέρος της δόξας της στη συνταγή αυτή. Μπελαλίδικη, αλλά άξια της φήμης της.
Να ένας πρωτότυπος τρόπος να σερβίρουμε το πεντανόστιμο όσπριο.
Τι είναι; Αρτυμα με την πυκνότητα και την υφή σιροπιού με βάση το βαλσαμικό ξίδι. Θυμίζει πετιμέζι στην όψη, η γεύση του όμως είναι γλυκόξινη. Ποια είναι τα βασικά συστατικά του; Διαφέρουν από μάρκα σε μάρκα. Ορισμένα προϊόντα περιέχουν βαλσαμικό...
Η Κυριακή Βασσάλου, editor του περιοδικού Ταξίδια της Καθημερινής, επιλέγει τα αγαπημένα της μέρη για φαγητό στο μακρινό νησί των Δωδεκανήσων.
Νοστιμιές εμπνευσμένες από τις κουζίνες των νησιών μας περίμεναν τους προσκεκλημένους μετά την τελετή απονομής.
Νόστιμες ιδέες για την τελική ευθεία της μεγάλης νηστείας.