Μεγάλα κομμάτια (μπούτια, φιλέτο, σπάλα νουά κ.ά.): Τα τυλίγουμε εφαρμοστά με διάφανη μεμβράνη και έπειτα τα βάζουμε σε μεγάλου μεγέθους νάιλον σακούλα τροφίμων ή τα τυλίγουμε δύο φορές με αλουμινόχαρτο, καλύπτοντας καλά όλο το κομμάτι. Μερίδες:...
Η συνταγή αυτή γίνεται με σφυρίδα, πέρκα και γλώσσα και οι τρεις επιλογές έχουν το ίδιο πλούσιο γευστικό αποτέλεσμα.
Σαλάτα νόστιμη και δροσερή που μπορεί να συνοδεύσει όλα τα κρέατα στο γεύμα σας.
Με σκοπό την ανάδειξη της μεσσηνιακής γαστρονομίας πραγματοποιήθηκαν προσφάτως στο Costa Navarino σεμινάρια για τους επαγγελματίες της εστίασης από το Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη».
Μπορεί να θέλει περίπου 5 ώρες για να γίνει, όμως η νοστιμιά του θα σας αποζημιώσει.
Το ψυγείο διατηρεί τα περισσότερα τρόφιμα σε πολύ καλή κατάσταση για μερικές ημέρες έως και εβδομάδες, ανάλογα με το είδος των τροφίμων. Η θερμοκρασία του θαλάμου συντήρησης πρέπει να κυμαίνεται κατά μέσον όρο από 2° έως 5° C. Τα σύγχρονα ψυγεία...
-Η θερμοκρασία του ψυγείου πρέπει να κυμαίνεται γύρω στους 2 - 5° C και η κατάψυξη από -18° C και κάτω. Τα ψυγεία τελευταίας τεχνολογίας διαθέτουν ηλεκτρονική ένδειξη για τη θερμοκρασία που επικρατεί στο θάλαμο της ψύξης και της κατάψυξης, τιμές που...
Πολλοί ισχυρίζονται ότι τα ρύζια, τα όσπρια και τα ζυμαρικά διατηρούνται καλύτερα αν τα βγάλουμε από την πλαστική συσκευασία τους και τα μεταφέρουμε σε άλλους περιέκτες, κυρίως σε γυάλινα βάζα με καπάκι. Είναι αλήθεια ότι το γυαλί είναι το...