Ιδού μια εύκολη και γρήγορη σος σοκολάτας για να σερβίρουμε λουκουμάδες, κρέπες, τηγανίτες ή μια φρουτοσαλάτα: Βάζουμε 200 γρ. ψιλοκομμένη σοκολάτα σε ένα μπολ. Σε ένα μπρίκι ζεσταίνουμε 200 γρ. κρέμα γάλακτος. Λίγο πριν βράσει η κρέμα γάλακτος,...
Από τη Σάμο ώς την Αθήνα αναζητήσαμε τα μυστικά του πιο διάσημου ελληνικού brand.
Μπορεί ο Ιβάν ο Τρομερός να δημιούργησε το πρώτο μονοπώλιο για την παραγωγή της ήδη από το 1540, αλλά το «μικρό νερό» -όπως σημαίνει το όνομά της- έπρεπε να περιμένει αρκετούς αιώνες για να γίνει ένα από τα πιο διαδεδομένα ποτά στον κόσμο.
Το «ελληνικό πρωινό» γίνεται πράξη στο Μουσείο της Ακρόπολης. Και έχει μεγάλη επιτυχία!
Οι πιο αγαπητοί αλλά και απαιτητικοί μεζέδες της ελληνικής κουζίνας γίνονται παιχνιδάκι. Αυτήν την Κυριακή με την Καθημερινή.
Δροσερά επιδόρπια για το μεγάλο πασχαλινό φαγοπότι, εύκολα γλυκά με τσουρέκι, συνταγές με ζαχαρούχο γάλα και 12 σοκολατένια μπανανογλυκά.
Πολλές οι εκδοχές της παλιάς ρωσικής συνταγής, εμείς σας δίνουμε μία από αυτές που τα «σπάει». Στην υγεία του κόμη Στρόγγανοφ!