Πλούσια τούρτα με μπισκότα και σοκολάτα γάλακτος, που αρέσει ιδιαίτερα στα πιτσιρίκια. Κόψτε μικρά κομμάτια γιατί είναι αρκούντως «χορταστική».
Μια ιδιαίτερα απλή τούρτα, που όμως κερδίζει τις εντυπώσεις.
Δεν θα πιστεύετε πόσο εύκολη είναι αυτή η φίνα και νόστιμη τούρτα. Αν δεν αγαπάτε ιδιαιτέρως τη γεύση του καφέ, μπορείτε να αρωματίσετε την κρέμα με ό,τι άλλο θέλετε ή να την αφήσετε και σκέτη.
Μέλι, βότανα, τυριά, το μοναδικό στον κόσμο ελαιόλαδο της Νεάπολης και της Τροιζηνίας, οι ελιές της Καλαμάτας, της Σπάρτης οι πορτοκαλιές και τα «ξινά» του Αργους. Oλ’ αυτά σ’ έναν «εξανθρωπισμένο» τόπο, που μαγειρεύει από καταβολής κόσμου.
Φτιάξαμε τούρτα. Την βάλαμε στο ψυγείο να «δέσει» και λίγο πριν από το σερβίρισμα επιχειρήσαμε το ξεφορμάρισμα. Ουπς, η τούρτα διαλύθηκε! Και τι κάνουμε τώρα; Την ανακυκλώνουμε: Βάζουμε την τούρτα σε ένα μεγάλο μπολ και ζυμώνουμε μέχρι να...
Φτιάχνουμε βήμα-βήμα την αγαπημένη τούρτα των παλαιών ζαχαροπλαστείων.
Την Κυριακή 20/10 στις 7 παρά τέταρτο γυρνάμε τους δέκτες μας στον Σκάι, γιατί ξεκινάει η εκπομπή του Στέλιου Παρλιάρου.
Ένα σπέσιαλ φαγητό για ιδιαίτερες περιστάσεις.