Στα περίπτερα με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής 16/3.
Τα παραδοσιακά εδέσματα που «απασχολούν» τη συντακτική ομάδα των Γλυκών Ιστοριών αλλά και 4 συνταγές, κλασικές ή ελαφρώς πειραγμένες!
Μέσα σε λίγους μήνες τα αδέλφια Χατζηγαβριήλ έστησαν στη Νέα Μάκρη μια μικρή βιοτεχνία παραγωγής χαλβά, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η συνταγή κληρονομιά από τον προπάππου.
Το ελληνικό πρωινό, όπως το φαντάστηκε ο Χριστόφορος Πέσκιας, κι όπως το απολαμβάνουν οι φιλοξενούμενοι ενός από τα ιστορικότερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.