Φαγάκι νόστιμο και ζουμερό. Μπορούμε να το συνοδεύουμε με μπόλικο ψωμί και γιαούρτι.
Χτυπάμε τα αυγά, ψιλοκόβουμε τη σελινόριζα, το λάχανο και τα καρότα και ψήνουμε την πιο νόστιμη χειμωνιάτικη ομελέτα στο φούρνο μας.
Θεωρείται το βαρύ πυροβολικό του φυτικού βασιλείου στη μάχη κατά του καρκίνου. Παράλληλα, είναι ένα λαχανικό που μπορεί να μεταμορφωθεί και να μεταμορφώσει πολλές συνταγές, χάρη στην ουδέτερη γεύση του
O δρ Βασίλης Δημόπουλος, γεωπόνος με ειδικότητα στη φυτοπαθολογία, αναπληρωτής καθηγητής στο ΤΕΙ Πελοποννήσου, διευθυντής και επικεφαλής του Εργαστηρίου Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας στο άνωθεν ίδρυμα, και η κ. Άννα Μηλιώνη, υπεύθυνη...
Το Under The Bridge είναι ένα εστιατόριο στημένο κάτω από την γέφυρα Knippelsbro στην Κοπεγχάγη και αποτελεί το τέταρτο κατά σειρά pop up του διάσημου Noma.
Οποιος τη θεωρεί απλή περίπτωση, απλώς δεν τη γνωρίζει αρκετά. Αλλά επειδή δεν θέλουμε να τη μάθουμε, να την πιούμε θέλουμε, παγωμένη κατά προτίμηση, στεκόμαστε μόνο σε ό,τι την κάνει περισσότερο απολαυστική.