Το «εθνικό μας» ποτό, η ρετσίνα, κακοποιήθηκε επί χρόνια στα βαρέλια, όταν το χύμα ήταν η μόνη επιλογή, και θεωρήθηκε κρασί δεύτερης ποιότητας. Στα χέρια του οινοποιού Στέλιου Κεχρή άλλαξε κατηγορία και κέρδισε τη διεθνή αναγνώριση.
Από την Αμοργό το φίνο μέλι του Παναγιώτη Μαρούλη. Ελαφρύ και μυρωδάτο, έχει κάτι από την αέρινη ομορφιά των Κυκλάδων. Και σίγουρα έχει τα αρώματά τους.
Βραβείο «Ανώτερης Γεύσης» από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας
Όλος ο Άθωνας στο πιάτο σας!
Φάβα από παπουλόσπορο, «φουκάκι», μαναρόλια και άλλα περίεργα κρητικά υλικά και φαγητά σε ένα υπέροχο καπετανόσπιτο στο κέντρο του Ηρακλείου.
Καινούρια λάδια και ελιές, πρωτότυπες παρασκευές ελιάς και άλλα πολλά ενδιαφέροντα μάθαμε και δοκιμάσαμε στην Gourmet Olive Exhibition που έγινε στη Θεσσαλονίκη.