Τρώγεται ως έχει, με το πιρούνι, συνοδεία ψωμιού, ή ως σάλτσα σε μακαρόνια ή ρύζι.
Ταβέρνα με φήμη μεγάλη και κουζίνα μεγαλείο στο Καστράκι της Νάξου.
Λεμονάτο, κρασάτο, καππαράτο και μαϊντανάτο. Ένα εσκαλόπ να γλύφεις τα δάχτυλά σου.
Το νέο εστιατόριο των Ζαχαράκη - Πουλιάση, στα Φηρά της Σαντορίνης, φιλοδοξεί να κερδίσει το στοίχημα της all day, προσιτής γαστρονομίας.
Με μια ντοματοσαλάτα και ρετσίνα στα ποτήρια είμαστε έτοιμοι...
Μια ντομάτα σαλάτα στο πλάι ή μια απλή πατατοσαλάτα και είμαστε έτοιμοι...
Σωστό τσιμπούσι θα στήσουμε με επίκεντρο ετούτα τα μερακλίδικα παϊδάκια... Καλύτερα -κι ευκολότερα- δεν γίνεται!