Ένας ακόμα Βενέτης παίρνει θέση στο ιστορικό κτίριο του «Νέον» στην Ομόνοια.
Μέλι, βότανα, τυριά, το μοναδικό στον κόσμο ελαιόλαδο της Νεάπολης και της Τροιζηνίας, οι ελιές της Καλαμάτας, της Σπάρτης οι πορτοκαλιές και τα «ξινά» του Αργους. Oλ’ αυτά σ’ έναν «εξανθρωπισμένο» τόπο, που μαγειρεύει από καταβολής κόσμου.
Η Ρούμελη με τα τυριά της και το ξεχωριστό γιαούρτι της, η Εύβοια με τα δαμάσκηνα και τα σύκα της, αλλά και τις νέες ελπιδοφόρες επιχειρήσεις με επιτυχημένα προϊόντα, όπως τα μανιτάρια της «Δίρφυς» και η μπίρα «Septem»: όλα χωράνε στο γιορτινό μας...
Για πάνω από 60 χρόνια το «Διεθνές» στα Ιωάννινα είναι σημείο αναφοράς για τον μπακλαβά, στον οποίο έδωσε μακρόστενο σχήμα.
Δυναμωτική, χορταστική, τέλεια η σαλάτα που φτιάχνει η Ντίνα Νικολάου.
Όσο περισσότερο τα μαρινάρουμε, τόσο πιο ζουμερά και νόστιμα θα γίνουν.
Ένα περιποιημένο «βρώμικο» για foodies.
Εστιατόριο κρέατος, εχμ, δηλαδή ψησταριά αξιώσεων, με ζουμερά και καλοψημένα κρεατικά, στην Πειραϊκή.