Συνοδεύουμε με φασολάκια βρασμένα al dente και ψωμί της αρεσκείας μας.
Νόστιμη, χορταστική και ιδανική για μπίρα...
Για την 6η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η πρώτη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Εμμανουέλας Κόκκαλη.
Κρύο ή ζεστό, το πιάτο αυτό είναι το ίδιο νόστιμο. Όσο περισσέψει το βάζουμε στο τάπερ για το γραφείο.
Ο Αλέξανδρος Γιώτης γράφει ιστορικά, γαστρονομικά και άλλα νόστιμα για το νόστιμο εαρινό λαχανικό.
Δροσερή και αρωματική, η σαλάτα αυτή είναι ό,τι πρέπει για να συνοδεύσουμε όλα τα φαγητά.
Μια ζεστή σαλάτα που θα σας μείνει αξέχαστη.
Για την 1η εβδομάδα του διαγωνισμού «Το συνταγολόγιο της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Πολυξένης Ορφανού.