Χωρίς πλάσιμο, χωρίς τηγάνισμα, όλη η γεύση!
Τη διαφορά κάνει το σοτάρισμα στο σκορδάτο λάδι.
Εκλεκτό κομμάτι, εξαίσια συνταγή διά χειρός Νένας Ισμυρνόγλου.
Πρωτότυπη, ανοιξιάτικη, τέλεια!
Μαριναρισμένες ελιές και ποικιλία μυρωδικών, πιπεριές Φλωρίνης, φρέσκο κρεμμυδάκι αντί για ξερό και μαστέλο χιώτικο συνθέτουν μια πρωτότυπη εκδοχή της κλασικής ελληνικής σαλάτας.
Δυο καρότα, λίγο κατίκι, λίγος δυόσμος κι έτοιμη στο άψε-σβήσε μια λαχταριστή μακαρονάδα.
Ένα απλό αλλά θεσπέσιο φαγητό από τη νηστήσιμη μαγειρική του Αγίου Όρους.
Ιδού ένα πιάτο που δεν βαριόμαστε να μαγειρεύουμε. Θυμηθείτε: το ριζότο δεν σε περιμένει, το περιμένεις...