
Προσοχή, μην το παρακάνετε με το σουσάμι!
Μέσα - έξω, μέσα - έξω από το φούρνο και τα κοπανάκια θα ψηθούν και θα γίνουν νοστιμότατα.
Κρατσανιστά φιλετάκια κοτόπουλου με πλούσια γεύση από το πανάρισμα.
Η κατεξοχήν ελληνική πίτσα με καταγωγή από την Κίμωλο, με ψωμένια ζύμη και ελάχιστα υλικά: ντομάτα, κρεμμύδι, ρίγανη και φυσικά αρκετό ελαιόλαδο
Μπορούμε να φτιάξουμε τη σάλτσα που θα καλύπτει τη βάση με φρέσκες ντομάτες, είτε να χρησιμοποιήσουμε κονσέρβα, συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας, ακόμη και πελτέ. Το σημαντικό είναι η σάλτσα να βράσει τόσο ώστε να είναι ελαφρώς συμπυκνωμένη, να μη...
Το σαλάμι Ευρυτανίας και το ξινοτύρι χαρίζουν στην πίτσα τέτοια νοστιμιά που δε θα ξαναφάτε πίτσα με πεπερόνι και μοτσαρέλα.
Οι μεξικάνικες κροκετούλες τυριού θα γίνουν το αγαπημένο σας μεζεδάκι.
«Χωριάτικη» πίτσα που μοσχοβολά ελληνική εξοχή.