Συνοδεύουμε με φασολάκια βρασμένα al dente και ψωμί της αρεσκείας μας.
Για την 6η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ειρήνης Καλυβιώτη.
Συνοδεύουμε με ρυζομακάρονα, ρύζι μπασμάτι ή άλλο ρύζι που μας αρέσει.
Λίγος ο κόπος, μεγάλη η απόλαυση…
Κατάγεται από τη Νίκαια της Προβηγκίας και είναι τόσο χορταστική που μπορεί να καταναλωθεί ως κύριο γεύμα.
Με άρωμα πολίτικο...
Ένας γρήγορος, λαχταριστός μεζές για τσιμπολόγημα.
Μια ζεστή σαλάτα που θα σας μείνει αξέχαστη.