Ποιο μέρος του χοιρινού είναι πιο άπαχο; Γιατί πρέπει να ξαναθυμηθούμε το κουνέλι; Πώς θα γίνει η μπολονέζ πιο ελαφριά;
Επειδή η ποσότητα της σάλτσας είναι μεγάλη, όση περισσέψει τη διατηρούμε στο ψυγείο μερικές ακόμη μέρες για μελλοντική χρήση. Ταιριάζει πολύ και με ψάρια.
Με κιμά κοτόπουλου, αντί για μοσχαρίσιο, με λίγο λάδι, και με σοφό συνδυασμό λαχανικών, μυρωδικών και μπαχαρικών, φτιάχνουμε light μπιφτέκια. Είναι σούπερ, λέμε.
Άρωμα Καισαρείας σε ένα μεζεδοπιτάκι ταμάμ για μερακλήδες.
Η μπιραρία του Χαλανδρίου ετοιμάζει ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ με πλούσιο μπουφέ από τον σεφ Μιχάλη Ζάχαρη.
Στο εμβληματικό εστιατόριο της Μεγάλης Βρετανίας θα πληρώσουμε κάτι παραπάνω, αλλά θα καλομάθουμε τους εαυτούς μας τρώγοντας εξαιρετικό φαγητό και απολαμβάνοντας τη μοναδική ατμόσφαιρα.
Στο ξενοδοχείο New στην οδό Φιλελλήνων στο κέντρο, λίγα μέτρα από την πλατεία Συντάγματος, θα φάμε σε ένα άκρως ντιζάιν περιβάλλον, υπό τους ήχους σαξοφώνου παρακαλώ! Το φαγητό; Μια πιο γιορτινή ματιά στις καθιερωμένες γεύσεις του εστιατορίου, από...
Μεσογειακή κουζίνα σε ντιζάιν περιβάλλον προσφέρει το εστιατόριο του κηφισιώτικου ξενοδοχείου Semiramis. Ο σεφ Παναγιώτης Τσιριώτης, μάλιστα, έχει φροντίσει να δημιουργήσει και ειδικά μενού για τα παιδιά.