
Συμβαίνει και στους καλύτερους οικιακούς ζαχαροπλάστες να μην φουσκώσει κατά πώς πρέπει το κέικ. Όμως το «πατικωμένο» αυτό σκεύασμα δεν το πετάμε. Το κόβουμε σε κομμάτια τα οποία τρίβουμε στο μούλτι, λίγα-λίγα, μέχρι να γίνουν ψίχουλα. Αυτά...
Ούτε γλυκές ούτε ιδιαίτερα καυτερές γίνονται αυτές οι μπριζόλες. Η εξωτική μαρινάδα τούς χαρίζει γλυκοπικάντικες νότες, που «δένουν» υπέροχα με το γλυκό άρωμα του βασιλικού.
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή που έκρινε το νικητή για τον 1ο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής «Γίνε Ζαχαροπλάστης».
Η πρώτη, από μια σειρά προωθητικών ενεργειών, του Mount Athos Area Kouzina έλαβε χώρα στις παρυφές του Χολομώντα, με σκοπό να μας μυήσει στα μυστικά της ορεινής γαστρονομίας της περιοχής και φυσικά, να μας γνωρίσει με τις εξαίρετες πρώτες ύλες της, όπως τα...
Πέντε δροσερά, νόστιμα, καλοκαιρινά και light επιδόρπια για όσους μετρούν θερμίδες.
Η Danone λανσάρει 2 νέες γεύσεις στη σειρά Γαλακτοπωλείο, που περιλαμβάνει προϊόντα γιαουρτιού σε πολύ προσιτή τιμή.
Προϊόντα από τα σούπερ μάρκετ της Αθήνας σε έξι προτάσεις σερβιρίσματος - μαζί με το οινικό τους ταίρι.