Αυτόν το μήνα βρήκαμε τις πιο νόστιμες ντομάτες στις υπαίθριες αγορές του άστεως.
Ισπανική μεζεδοκατάσταση και χαρούμενη ατμόσφαιρα στη Γλυφάδα.
Η μαμά Γαλλία επιτάσσει σουδάκια γεμισμένα με παγωτό, να πνίγονται στη ζεστή σος σοκολάτας. Εμείς είμαστε ευτυχείς και με τις (καλές) ελληνικές τροποποιήσεις.
Μια οσπριοσαλάτα, νόστιμη, γρήγορη και χορταστική. Α, και αρκετά διαφορετική.
Ένα ευωδιαστό ματζούνι για να ξεδιψάσουμε. Σερβίρεται κατά προτίμηση σε ψηλό ποτήρι, με πάγο και καλαμάκι.
Συνοδεύει τέλεια ψητά κρεατικά (φιλέτο κοτόπουλο, μπριζόλες, ψαρονέφρι) όμως με λίγο ψωμί και ένα βραστό αυγό είναι ένα ωραιότατο βραδινό.
Δοκιμάστε αυτό το παστίτσιο με μανέστρα και θα γλείφετε τα δάχτυλά σας...
Έχει λίγο κόπο στο καθάρισμα των θαλασσινών και μία κάποια αναμονή για τον αρωματισμό του λαδιού, αλλά η νοστιμιά αποζημειώνει.