Ανοίξτε το ψυγείο, βγάλτε όσα φρούτα έχετε και φτιάξτε ένα απίθανο κοκτέιλ φρούτων.
Καλοκαιρινό, φρουτώδες και δροσερό, ιδανικό για όσους αγαπούν την ξινόπικρη γεύση του Campari και του γκρέιπφρουτ.
Συνοδεύει τέλεια ψητά κρεατικά (φιλέτο κοτόπουλο, μπριζόλες, ψαρονέφρι) όμως με λίγο ψωμί και ένα βραστό αυγό είναι ένα ωραιότατο βραδινό.
Οι μαγείρισσες της Καλλίστης φτιάχνουν μια εύκολη πάστα που θα νοστιμίσει το δευτεριάτικο βράδυ μας.
Οργανώνουμε ομάδα στην κουζίνα και φτιάχνουμε αυτές τις καταπληκτικές φλογέρες κυπριακής καταγωγής.