Στα ποτήρια το κόκκινο κρασί του μαγειρέματος, που θα το κρυώσουμε λίγο στο ψυγείο.
Συνοδεύουμε με ψωμί και ένα κομμάτι κασέρι από τη Μακεδονία.
Μακαρονάδα εν τάχει για τους... μακαρονάδες!
Γρήγορο και ελαφρύ σαλατοφαγητό, ό,τι πρέπει και για το τάπερ του γραφείου...
Μια εύκολη, πεντανόστιμη τάρτα με τις τελευταίες υπαίθριες ντομάτες που βρίσκουμε στην αγορά...
Ένα παλιό μαγέρικο με ατμόσφαιρα από παλιά ελληνική ταινία.
Συνοδεύουμε με ψωμί ή πατάτες βραστές ή ένα απλό πιλάφι.
Τις βάζουμε σε ένα μπολ με ζεστό ή χλιαρό νερό και τις αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν. Αυτό μπορεί να πάρει από είκοσι λεπτά μέχρι λίγες ώρες, ανάλογα με το βαθμό αφυδάτωσης και το πόσο «παλιές» είναι. Εναλλακτικά, παίρνουμε λιαστές ντομάτες...