Με παραδοσιακό ελληνικό πρωινό αλλά και ένα «ψαγμένο» μενού απολαμβάνουμε ελληνική κουζίνα με θέα τον Παρθενώνα.
Μια εύκολη και ελαφριά σούπα. Θα χρειαστούμε καρότα, ένα ξερό κρεμμύδι και λίγο κύμινο σε σκόνη.
Η απλή, απλούστατη ντοματόσουπα της Θήρας, που τη συναντάμε και με το όνομα «τσουνιστή», είναι ένα έξοχο παράδειγμα της ελληνικής cucina povera.
Μια φίνα θαλασσινή λιχουδιά, για τις μέρες της νηστείας και όχι μόνο.
Αφράτοι πουρέδες πατάτας, πρωτότυποι πουρέδες λαχανικών, όλα τα μυστικά για τέλεια φάβα, αλλά και φάβες από όλα τα όσπρια. Το τέταρτο βιβλίο της σειράς «Κάν’ το μόνος σου» τα έχει όλα.
Η προσθήκη ντιζονέζ στον πουρέ τον καθιστά ιδανικό συνοδευτικό για το ψητό της Κυριακής.
Tο πιο mainstream στέκι της πλατείας Κολωνακίου, εκτός από κοκτέιλ και δυνατή μουσική σερβίρει πολύ νόστιμο comfort food.