Πέτσα καραμελένια και σούπερ τραγανή: ο ήχος που κάνει ενώ σπάει με το μαχαίρι είναι άκρως ορεκτικός. Ο λόγος για το γουρουνόπουλο ρολό που ετοιμάζουμε βήμα-βήμα στο γαστρονόμο που κυκλοφορεί την Κυριακή.
Γιορτινές γεύσεις, πλούσιο τραπέζι με απλά, προσιτά υλικά. Είναι τέλειος ο Γαστρονόμος αυτής της Κυριακής, λέμε!
Το απόλυτο χειμωνιάτικο κατσαρολάτο φαγητό φτιάχνει η Ντίνα Νικολάου για αυτό το Σαββατοκύριακο. Σκέτη απόλαυση!
Στην Ελευσίνα έφτασε η χάρη μας, και με μεγάλη μας χαρά, καθότι δειπνήσαμε σε ένα εστιατόριο με αξιόλογη κουζίνα.
Δύο συντάκτες, δύο διαφορετικές γνώμες. Αυτή την εβδομάδα για το ολοκαίνουριο στέκι της πλατείας Αγ. Ειρήνης.
Η εφεύρεση του μαγειρέματος διευκόλυνε την ανάπτυξη του ανθρώπινου εγκεφάλου.