Η πιο νόστιμη τυρόπιτα γίνεται στη στιγμή…
Πίτσες και φρέσκα ζυμαρικά όπως θα τα τρώγαμε στην Ιταλία.
Μόλις ψήσουμε την τάρτα (αλμυρή ή γλυκιά), την ξεφορμάρουμε προσεχτικά και την αφήνουμε πάνω σε μία σχάρα με ποδαράκια (ή στη σχάρα του φούρνου που στερεώνουμε πάνω σε δύο αντικείμενα που δεν καίγονται) για να «αναπνεύσει», να στεγνώσει...
Χειροποίητες πίτες με μεράκι και άλλα νόστιμα στο καινούριο (τυρο)πιτάδικο του Παγκρατίου.
Νόστιμα νέα από το μέτωπο της πιο «εναλλακτικής» γειτονιάς των Αθηνών.