Λαχταριστή παραλλαγή του κλασικού αμερικανικού σάντουιτς με παστράμι.
Η πικάντικη κοπανιστή είναι ό,τι πρέπει για να γίνει η σούπα μας ακόμα πιο «θερμαντική».
Πριν τα κέικ μαρμπρέ, τα ντέβιλ'ς και τις άλλες υπερπαραγωγές, ιδού τι σκάρωναν οι Ελληνίδες νοικοκυρές.
Φασόλια και ξερό ψωμί... Φασουλοσαλάτα, στην πραγματικότητα, με τα όλα της, και στο πλάι παξιμάδι ή φρυγανιές.
Ενας από τους παλαιότερους νερόμυλους στην Κυπαρισσία, ξαναλειτουργεί και προσφέρει εκτός φυσικά από φρεσκοαλεσμένο αλεύρι και τσίπουρο, μαρμελάδες, λικέρ, κρίταμο τουρσί και τα περισσότερα καλούδια της ελληνικής επαρχίας.
Περισσότεροι από 4,2 εκατομμύρια τόνοι τροφίμων και ποτών καταλήγουν κάθε χρόνο στη χωματερή μόνο στη Βρετανία.
Εκτός από το ψωμί, δοκιμάστε να την αλείψετε σε κέικ, αφού τη ζεστάνετε και την αραιώσετε με λίγο νερό ή με κονιάκ. Επίσης δοκιμάστε την πάνω σε ανθότυρο ή μυζήθρα.