Ο Γιάννης Λεμονής γράφει για τα γλυκίσματα που έτρωγαν οι αρχαίοι Έλληνες.
Το 1922 ξεκινά η ενασχόληση της οικογένειας Θεοδώρου με τα γλυκά του νησιού και γενικώς των Κυκλάδων. Προλάβαμε να μπούμε στο παραδοσιακό εργαστήριο, λίγο πριν υποστεί τους εκσυγχρονισμούς που επιτάσσει η Ευρωπαϊκή Ενωση.
Εύκολο, πρωτότυπο και γρήγορο αυτό το επιδόρπιο που θα κλείσει γλυκά, τα φθινοπωρινά μενού σας!
Το 65% της ελληνικής παραγωγής είναι πευκόμελο και προέρχεται από μέλισσες που έχουν τραφεί με τις εκκρίσεις του εντόμου Marchalina hellenica.
Γρήγορο και εύκολο γλυκό που θα το απολαύσουμε ως επιδόρπιο ή μαζί με τον καφέ μας αλλά και στο πρωϊνό μας.