Επιστρέφουμε συχνά πυκνά στο φιλόξενο εστιατόριο του σεφ Δημήτρη Παναγιωτόπουλου στου Μακρυγιάννη. Οι λόγοι αρκετοί.
Τι είναι η παστερίωση, πότε το γάλα είναι «φρέσκο», γιατί είναι ακριβότερο στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες; Δίνουμε απαντήσεις σε καίριες ερωτήσεις.
Μεγάλη και αξιόλογη πλέον η ποικιλία ταχινιού που βρίσκουμε στην αγορά. Επιλέξαμε όσα μας αρέσουν περισσότερο.
Άκρως ανοιξιάτικη και στις αποχρώσεις του τριανταφυλλί, η ηλεκτρονική εκδοχή της κάβας Cellier μας υποδέχεται... στην κεντρική της σελίδα!