Από τη Μαρία Δήμου και τη Νικολέτα Μακρυωνίτου.
Μια συνταγή από το Light & Healthy Ιανουαρίου.
Ψωμιά κάθε λογής, καμωμένα με γνήσιο προζύμι, γίνονται ανάρπαστα καθημερινά στο φούρνο του Ντάνου στη Σύρο.
Εύκολη, γρήγορη και πολύ γευστική ψαρόσουπα, ιδανική για χαμηλές θερμοκρασίες.
Μια ανατολίτικη πινελιά δίνουν στο κλασικό -όρυζο οι μαγείρισσες της Καλλίστης και το απογειώνουν.
Μια επίσκεψη στην ιστορική αμερικάνικη πόλη.
Αφαιρούμε την κόρα από το μπαγιάτικο ψωμί και το μουλιάζουμε για λίγο σε γάλα. Ψήνουμε τις φέτες σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο βούτυρο ή λάδι και τις σερβίρουμε με μέλι ή μαρμελάδα.