Ερχονται κυρίως από Αν. Ευρώπη και επιφέρουν αλλαγές στη στρατηγική πωλήσεων των πολυεθνικών.
Έχουν προωθηθεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης από την εταιρεία χονδρικής Willy Selten και ενδέχεται να έχουν αναμιχθεί με κρέας αλόγου.
Η περίπτωση των έτοιμων γευμάτων που πουλήθηκαν στα σούπερ μάρκετ της Ευρώπης και τελικώς περιείχαν άλογο σε μεγάλα ποσοστά είναι χαρακτηριστική των δαιδαλωδών διαδρομών που ακολουθεί η πρώτη ύλη του κρέατος πριν φτάσει στο πιάτο μας ως...
Του Δημήτρη Μπιλάλη, αναπληρωτή καθηγητή Βιολογικής Γεωργίας στη Γεωπονική.
Επισκεφτήκαμε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας που φτιάχνει τα πιο δημοφιλή παξιμάδια και κουλούρια της αγοράς.
Κασέρια υπάρχουν πολλά, το ΠΟΠ κασέρι Ξάνθης, όμως, είναι ένα και μοναδικό και το παρασκευάζει επί 30 χρόνια τώρα ο Δημήτρης Χατζηιωαννίδης στα περίχωρα της πόλης.
Ο τηγανητός μπακαλιάρος δεν είναι μονόδρομος για το τραπέζι του Ευαγγελισμού. Ιδού κάτι διαφορετικό διά χειρός Εύης Βουτσινά.