Το πορτοκάλι κάνει τα παϊδάκια ζουμερά και τα μπαχάρια δίνουν στο κοτόπουλο χαρακτήρα ανατολίτικο.
Ο κλασικός, ελληνικός συνδυασµός λαδιού και ρίγανης για τα ψητά µεταποιείται σε µια φινετσάτη σάλτσα, που θα απογειώσει τις µοσχαρίσιες µπριζόλες. Ταιριάζει επίσης µε χοιρινό και µε κοτόπουλο.
Δεν έχεις φάει πιο αρωματικό σουβλάκι!
Αν η Αμελί ερχόταν στην Αθήνα, σίγουρα θα απολάμβανε την tartine της με την Ντίνα Νικολάου, στο νέο all day μπιστρό του Χαλανδρίου.
Ενδιαφέροντα ιταλικά εδέσματα σε «μαφιόζικο» περιβάλλον.
Είναι η γαστρονομική μας πρωτεύουσα, κι ας της λείπουν οι chef που παρεπιδημούν στην Αθήνα. Το φρέσκο αεράκι φυσά από τον βοριά.
Φέτος η Αποκριά θα είναι καυτερή με σουβλάκια και κεμπάπ από μοσχάρι που σερβίρεται κατ’ οίκον.
Η καλύτερη μακαρονάδα με κυδώνια. Μόνο προσοχή στο καθάρισμα.