Πικάντικο το πέστο της ρόκας θα δώσει ένταση στο απλό ψητό κοτόπουλο.
Στο ταξίδι «Από το Πεκίνο ώς τη Ρώμη», κάναμε... στάση στην Ινδία και δοκιμάσαμε το μενού της σεφ Manju Malhi, το οποίο σερβίρεται και απόψε.
Το λατρεύουν οι Αμερικανοί, είναι ιδανικό για σάντουιτς, αλλά σε πλατό, μαζί με ένα εκλεκτό κρασί, αποκτά γκουρμέ διάσταση.
Μαγαζί γωνία αυτό το ολοκαίνουργιο παντοπωλείο, με αξιόλογο περιεχόμενο αλλά και φαντεζί «περιτύλιγμα».
Μπολονέζ μόνο με 500 θερμίδες; Γίνεται; Κι όμως ναι!
Επισκεφτήκαμε το Κεντρικό και το Δυτικό Ζαγόρι, δοκιμάσαμε τις μεγαλειώδεις πίτες τους, πουλερικά και κρεατικά, ζυμαρικά, σπιτικά γλυκά και τυροκομικά από ντόπιους παραγωγούς, και σας παρουσιάζουμε δέκα ξενώνες και εστιατόρια που αποδεικνύουν...