Γλυκόπικρο και σοφιστικέ το ποτό μας, απόλαυση στο (πορτοκαλο)κόκκινο!
Ονομάζεται «Skyfall ΙΙ» και ανήκει στον Παναγιώτη Γκοβάτσο.
Κλασική συνταγή, μοντέρνα ματιά.
Από ταπεινό γλυκό κρασί του λαού η αχαϊκή ποικιλία αναδεικνύεται, με ξηρές οινοποιήσεις, σε μία από τις «πρωταγωνίστριες» του ελληνικού αμπελώνα.
Βήμα-βήμα η βασική συνταγή για τα νιόκι πατάτας, μυστικά, προτάσεις καθώς και οινικά ταιριάσματα.
Τι είναι το Amaretto; Πώς το παρασκευάζουμε σπίτι; Με τι το συνδυάζουμε και πού το χρησιμοποιούμε;