Είναι ποικιλία δύσκολη. Χρειάζεται τις ιδανικότερες συνθήκες για να φανερώσει τις αρετές της. Οι παραγωγοί -εντός και εκτός Μακεδονίας- φαίνεται να το έχουν συνειδητοποιήσει, όπως αποδεικνύουν τα κρασιά που δοκιμάσαµε.
Πολλές φορές, μια απροσεξία κατά την αποστείρωση ή το γέμισμα των βάζων μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στα γλυκά και στις μαρμελάδες μας. Προβλήματα μπορεί επίσης να προκληθούν αν η συνταγή περιέχει περισσότερη ή λιγότερη ζάχαρη από το...
Το ευγενέστερο των αποσταγμάτων οίνου κρατάει, εδώ και τρεις αιώνες, τα σκήπτρα στην κατηγορία του: στα μπράντι.
Τις πιο εκλεκτές πρώτες ύλες για τα γλυκά σας και ό,τι εργαλείο μπορεί να χρειαστείτε για να τα φτιάξετε θα τα βρείτε στο κατάστημα του Στέλιου Παρλιάρου. Μαζί και μια μεγάλη γκάμα γλυκών του δημιουργού.
Αν θέλετε να φτιάξετε προφιτερόλ ή κροκαμπούς (πύργος από γεμιστά σου και καραμέλα) αλλά δεν έχετε τον χρόνο να παρασκευάσετε τα σου μόνοι σας, μπορείτε να τα παραγγείλετε από κάποιο ζαχαροπλαστείο. Εμείς βρήκαμε στα εξής: Τσίρου, Desserts, Μέλισσα,...