Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα λαχανικά της εποχής και να δημιουργήσουμε πίτες που θα ενθουσιάσουν την παρέα.
Μπακαλιαράκια τηγανητά γρήγορα και εύκολα.
Ο σεφ του Mezzaluna μοιράζεται μαζί μας την συνταγή για το επιτυχημένο «παξιμάδι» του, την δική του εκδοχή της χωριάτικης, που θα συμπληρώσει ιδανικά τα ανοιξιάτικα τραπέζια σου.
Δροσερή μακαρονάδα με λαχανικά από το μποστάνι της άνοιξης.
Από τη φάρμα στη Φιλοσοφική και από τη Φιλοσοφική πίσω στη φάρμα. Αυτό ήταν το δρομολόγιο της Δήμητρας Καρδάτου, μιας άξιας βιοκαλλιεργήτριας.
Τα μελωμένα κρεμμύδια και τα καβουρδισμένα αμύγδαλα μαζί με τη γλύκα από τα ντοματίνια εξισορρόπησαν τα πικρά αλλά εύγευστα χόρτα. Η γεύση αυτού του φαγητού μάς έμεινε αξέχαστη!
Το μυστικό της συνταγής είναι η χρήση των λουβιών των κουκιών, που θα δώσουν στο φαγητό την ανοιξιάτικη, γλυκιά γεύση του λαχανικού.