Μία μόνο από τις υπέροχες συνταγές του τεύχους που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα. Ο ειδικός Αλέξανδρος Κόκκορης, μεταμορφώνει το κλασικό ιταλικό γλυκό σε λαχταριστό κάπκεϊκ.
Μια από τις ανοιξιάτικες συνταγές του τεύχους, ιδανική για να συνοδεύσει το ξεφύλλισμα του περιοδικού.
Ελαφρώς μπελαλίδικο κατά την προετοιμασία του, αλλά η νοστιμιά του σε αποζημιώνει στο ακέραιο.
Χωρίς πλάσιμο, χωρίς τηγάνισμα, όλη η γεύση!
Γεύση και άρωμα Ιταλίας στο πιάτο μας!
Η διάσημη συνταγή από την Νότια Γαλλία, μια από τις πιο κλασικές της περιοχής.
Τα κλασικά σοκολατένια cupcakes με την πιο γλυκιά διακόσμηση.
Το αγαπημένο carrot cake στην καλύτερη, ίσως, εκδοχή που έχουμε δοκιμάσει.