Παρακολουθήστε τα αποσπάσματα από την μεγάλη γιορτή των παραγωγών του Γαστρονόμου Κύπρου που έγινε στη Μεγαλόνησο στις 11 Νοεμβρίου.
Στην πρώτη απονομή Βραβείων Ποιότητας του κυπριακού «Γαστρονόμου» τιμήθηκαν παραγωγοί και μεταποιητές που με την έντιμη δουλειά τους τιμούν τη χώρα τους.
Η ελληνική απάντηση στα ξενόφερτα μπλε τυριά είναι προϊόν ΠΟΠ και φτιάχνεται σε μικρά τυροκομεία των Κυκλάδων. Και είναι ένας πρώτης τάξεως μεζές για μερακλήδες.
Για όσους γιορτάζουν την ημέρα των Ευχαριστιών αυτό το παραδοσιακό αμερικάνικο γλυκό είναι ό,τι πρέπει.